top of page
image0.jpeg

Katja Smedemark

 

Jeg er Katja Smedemark, autodidakt kunstner i akvarel og kul.

Jeg har hele mit liv brugt forskellige medier til at udtrykke mig så som; ler, metal, garn og papir men i akvarellen har jeg fundet et medie som passer mig perfekt.

 

Jeg er fascineret af mennesker og mentaludvikling/sundhed. Derfor er tager mine billeder udgangspunkt i min egen mentale tilstand. Og med en blanding af uhyggeligt og humoristisk, som afspejler min tilgang til livet. 

 

Hvis du forelsker dig i et af mine andre malerier på min Instagram profil så tøv ikke med at skrive, så kan jeg få dem affotograferet og printet til dig.

Jeg får printet på Hahnemühle Studio Enhanced 210 g 

 


 Link to Instagram

Eyespider_m_knapper_OK.jpg

Eye.spyder

 

Eye.spyder er i høj grad inspireret af lowbrow art, som opstod i Los Angeles i 1960’erne. Herudover er der hentet inspiration fra graffiti, street art, tegneserier og tatoveringer med et klart, rent og hårdtslående udtryk. I kunsten finder man også klassiske elementer fra surrealismen og fantasy-genren. 
Gennem flere år boede Eye.spyder i Austin, Texas, og var her en del af tatoverings-scenen, hvilket har givet yderligere næring til stilen.
De originale værker er altid lavet i hånden, hovedsagelig med tusch og farveblyanter på papir. Det endelige resultat er billeder, som er lette at gå til og ikke nødvendigvis behøver at tillægges en dybere mening – og altid med det dekorative som en kvalitet i sig selv.
De konkrete motiver er ofte hentet fra sagn, myter og historier.

Link til Instagram

Eye.spyder is inspired to a high degree by “lowbrow” art, which emerged in Los Angeles in the 1960s. Their unambiguous, uncluttered, hard-hitting expression has also found inspiration in graffiti, street art, comic strips and tattoos. In addition, Eye.spyder contains classic elements of the surrealist and fantasy genres.

They flourished for a number of years in Austin, Texas, as part of the tattoo and art scene, further nourishing their art.

The original works are always made by hand, in pen, marker, ink and coloured pencil on paper. The final result is a picture that is easily accessible and doesn’t necessarily contain a deeper meaning; its decorative quality is enough in itself.

The specific motifs are often derived from medieval Nordic sagas, and myths and stories.
 Link to Instagram

portræt3.jpg

Natasha Leth

 

Natasha Leth er en selvlært kunstner med base i København og er uddannet Brand Designer med en kærlighed for billedkunst og dets form, farve og rum. 
Hendes kreative fantasier udfoldes gennem en umiddelbarthed, og med klare og dristige penselstrøg er hendes kunst kendetegnet ved at være personlig, sensuel, iøjenfaldende og ikke mindst legesyg. 

 

Inspirationen til hendes malerier og illustrationer finder hun i hverdagen, gadebilledet, gennem samtale, og når hun lægger hovedet på puden.

Se mere og kontak på Instagram  

Besøg snart Natasha på hjemmesiden http://www.natashaleth.dk 

Drumstick_Profil-billede.jpg

Drumstick

 

Jeg har deltaget i et par udstillinger, lavet streetart og freelance illustrationer, og designer nu motiver til t-shirts, plakater m.v. som Print-On-Demand online. Jeg tegner både i hånden og digitalt i vektorgrafik.
• Om kollektionen 'Retro Cars' som fås på Baggaardsprint:
Jeg er fascineret af bil-designs fra det 20. århundrede, som ofte havde mere charme og personlighed end de moderne, strømlinede modeller. De var nærmest kunstværker på hjul, og er i dag "truede arter". I en årrække har jeg udarbejdet serien 'Retro Cars' med primært europæiske biler fra 1950 til 1980. Alle er rentegnede i vektorgrafik, som sort konturtegning. De kan derfor printes i alle A-formater.
• Se hele Kollektionen 'Retro Cars' under Galleri her på Baggaardsprint.
Serien er stadig under udvikling, så har du en idé til en Retro Car, kan du kontakte mig via mit website:
www.thedrumstick.dk
 

Uddannet fra Visuel Kommunikation, Designskolen Kolding 2003. Bosat i København siden 2005.
 

1A5C1334-0268-4324-A300-50CC7DAC5287.jpeg

Anita Houvenaeghel

 

Igennem hele mit liv har naturen været af største betydning for mit kunstneriske virke.
Samtidig med maleriet har fotograferingen kredset om naturens rum, nærheden, duftene og lyset.
Fra 1967 var det især Søndermarkens stynede træer med den strukturfyldte bark, der gjorde indtryk.
Senere udviklede det sig til nye opdagelser og i 1975,76 og 77 var jeg repræsenteret på alle censurerede
udstillinger. Statens Kunstfonds rejselegat hjalp til et ophold i Madrid, hvor jeg arbejdede
med kobberstikket. Efterfølgende blev 11 Romanske Kirker udsmykket og farvesat.

IIgennem hele livet har det således været den nære natur der har inspireret mig
og nu udstiller jeg for første gang naturfotos som først har været igennem ”baggårdsprints” professionelle hænder

og de er foreløbig blevet smukt modtaget på udstillingen hos Arte Museum og Galleri som er beliggende

Lildstrand i Jylland.
Mit atelier ligger på Attemosevej 93 i Søllerød, 2840 Holte. Tel. 41403894
Yderligere oplysninger kan ses i Kraks Blå Bog.


 

 

Troels Grum-Schwensen Portræt IMG_2355sh - ifot Marie Louise Munkegaard.jpg

Troels Grum-Schwensen

 
 

Troels Grum-Schwensen er uddannet fra det Kgl. Danske Kunstakademis Arkitektskole – afd. for Møbel og rum – i 1986.
Siden da har han arbejdet med det arkitektoniske rum (til- og om-bygninger, indretning, udstillinger mm) samt dets indeholdte objekter i form af avanceret møbeldesign - såvel eksperimenterende unika-møbler, som møbler til produktion.  www.grumdesign.com . For især sine innovative møbeldesigns har Troels Grum-Schwensen modtaget mange design-priser og andre udmærkelser Link.
Sideløbende med disse hovedfelter arbejder Troels Grum-Schwensen med frihåndsskitser og maleri (for en stor del udført på computer)

Troels Grum-Schwensen er medlem af ”Kunstnerforeningen af 18.November”.
Eksempler på hans frihåndsskitser, især med fuglemotiver (udført bla. ved Søerne i København), samt eksempler på hans computerudførte farvegrafikker kan ses – og købes som print – her på Baggårdsprints onlinegalleri.

 

Simon Selfie2.jpg

Simon Fellah

 

Menneskets indre tilstand er ofte omdrejningspunktet for min kunst.

Motiverne er ansigter og kroppe i grænselandet mellem lys og mørke, eksistens og ikke-eksistens, skrøbelighed og styrke.

Billederne er drevet af det emotionelle og ekspressionistiske udtryk og kan betragtes som en invitation til, at man som beskuer selv tilfører det fortællende element.

Jeg arbejder både med store malerier i mange farvelag og små skitser med en enkel og antydende streg.

Stilen flyder mellem det abstrakte, det grafiske, det maleriske, det koloristiske, det monokrome og det mere konceptuelle udgangspunkt. Ofte i samme billede.

I sidste ende handler det at lave kunst om at lege og søge.Værkerne fremstår dynamiske fremfor statiske, stilen grænser sig til det abstrakte, til tider det grafiske, det maleriske, det koloristiske, det monokrome, det konceptuelle.”

Ansigtet har mange former, men i alle tilfælde er der i Simon Fellah’s ansigter – uanset om de er malede og dryppede i mange farver eller blot skitserede med en enkel og antydende streg – stærke udtryk og noget emotionelt som drager blikket tættere på.

De er både ubestemte og personlige, spejle der reflekterer både den der kigger og forestillingsevnen om hvem, der kigges på.

Se mere og kontakt Simonfellahshop

50x70_soelv.jpg

Iben Windsmose

 

Iben Windsmose har malet, lavet collager og været optaget af at skabe poesi med former og farver siden ungdommen. Har arbejdet som boligstylist og lavet artikler til førende og internationale boligmagasiner i mange år. Er bl.a. uddannet inden for tekstiltryk, og arbejder også med sit kunstneriske udtryk i keramik. 

Se mere og kontakt på Instagram

IMG_2066.jpg

Tom Topp

 

Tom Topp Petersen. Jeg er en selvlært foto/ video kunstner fra Vesterbro i København, med base på Nørrebro i ArtLab 21. Møllegade 21.
Jeg startede med at arbejde med videoer til min progressive elektroniske jazz funk i start 90erne, eksperimenterede med hvad jeg havde råd til, udforske, undersøge mulighederne og kameraets kunnen og grænser for at udtrykke min visuelle poesi og abstrakte universer .

Mine fotografier i dag eksperimenterer med bevægelse/ tid og lys, som reglen i naturen der kan noget helt særligt og elsker at være i, men har afsøgt i mange retninger og inspireres forsat af mange ting jeg afprøver.
Jeg fascineres af at frigøre objekter ved bevægelse som afslører dimensioner i landskabet der tænder vores fantasi, måden vi ser, sanser os selv og oplever naturen på.

Den tekniske perfektion af fotografiet er ikke så vigtig, eller at vise præcist hvad jeg observerer, det er mere en sansning, en deltagelse i et intuitivt samarbejde med omgivelserne, bevægelse og kameraet i en søgen efter et poetisk udtryk.
Jeg beskriver min stil som abstrakt realisme, nogen gange abstrakt og minimalistisk eller impressionistisk. Stilen er distinkt og ren, karakteriseret ved overeksponering. blødt fokus og støj er effekter kun skabt af hvordan jeg bevæger kameraet når fotoet tages. Fotosoftware er kun brugt til at rense støv eller justerer lys, kontrast eller klip for at forbedre kompositionen.

Link til min hjemmeside www.tomtopp.org

Artista-profil-billede.jpg

artista7873

 

artista7873 er en  digital kunstner  fra København som viser sin kunst på Instagram. Inspiration kommer fra en bred vifte af indtryk. Gadebilledet, tidsånden, cafe og barliv,  digital kultur, neopopart,  punkart , hip hop og storbys kultur. Samt neo expressionism. Motto er  " Anything goes".

Link til Instagram
 

Birgitte_portræt.jpg

Birgitte Røddik

 

Har i mere end 20 år arbejdet som selvstændig fotograf indenfor erhvervsportrætter og produktfotografering og har en lang række store virksomheder som faste kunder. Har et dejligt fotostudie på Østerbro, hvor to kontorer er lejet ud til grafikere og andre fotografer og planen er når corona-restriktioner løsner op, at have løbende korte udstillinger i det store studie.

Jeg kan godt lige rene, enkle og smukke billeder, det kendetegner mig som fotograf både når jeg fotografere mennesker og produkter. Jeg lader ofte personen eller produktet  jeg skal fotografere, stå frem mod en uskarp lys baggrund.

Jeg nyder at gå i byen eller i naturen og se billeder for mig, se nye vinkler eller lade lyset tale sit sprog. Jeg kan blive berørt over eftermiddagssolens stråler der rammer bygninger i et smukt varmt skær, eller når strålerne danner mønstrer med skygger. Min webshop www.image4you.dk er et nyt projekt, der er kommet til herunder Corona og nogle af billederne kan ses her.


 

selvportræt-flat.jpg

Katrine Clante

 

Katrine Clante er Illustrator og tegneserietegner siden 2003. Uddannet på Danmarks Designskoles institut for Visuel Kommunikation. 

 

Billederne her i Galleriet er selvstændige værker og handler blandt andet om Københavns Sydhavn hvor hun bor, og om en dal i Andalusien, som hun har et særligt forhold til.

 

Katrine Clante har modtaget priser og anerkendelse i både in- og udland; Kulturministeriets illustratorpris 2013, Pingprisen 2014, Børne og Undervisningsministeriets Skriverprisen 2017. Hendes tegneserieromaner (som er forfattet af Annette Herzog) er udkommet på mere end 10 sprog.

Hun har bred erfaring med tegneserieromaner, striber/tegninger/illustrationer til aviser, fagblade, vægmalerier, plakater, hjemmesider, undervisningsmateriale, til både fag- og skønlitteratur for børn, unge og voksne. 


 

Se mere på www.katrineclante.dk

Portræt m. Hat af Mads Black Ifversen.jp

Ketil Teisen

 

Ketil Teisen er cand phil i film og medievidenskab, har arbejdet 20 år med tv for DR, TV2, TV2Zulu og DK4. Han er ambassadør for Panasonic og Focus Nordic og arbejder med Panasonic GH serie. Ketil har de seneste 8 år arbejdet med dokumentar, corporate, koncert- og kunstfilm.

 

Efter at have arbejdet med camcordere i 20 år var det en åbenbaring at bruge og arbejde med DSLM kameraer, som Panasonic GH5, og objektikker med høj filmisk kvalitet, der gør det muligt at udtrykke og beskrive i et filmisk raffineret sprog. Billederne er stills fra mine film. Det er abstrakte detaljer og toneangivende øjeblikke hvor komposition, farve og fortælling udgør den enhed, der er stemningsgivende. Jeg er på ingen måde en stills fotograf, jeg går kun op i den filmiske fortælling og at skabe en stemning der kan mærkes helt ud i fingerspidserne. Men gang på gang er der enkelte øjeblikke der er en nydelse i sig selv og det er disse øjeblikke der er udgangspunktet for min serie af stills.

profil billede til Kaj's galleri.jpg

Casper Sparholt

 

Jeg er Casper Sparholt, en landscape og dyrelivs fotograf fra København, Danmark.

Jeg sætter virkelig stor pris på denne fantastiske planet vi kalder vores hjem. Jeg er drevet af at opdage alle hjørner af vores verden, fange Unique øjeblikket, betagende lys, nye perspektiver samt opleve alle jordens væsner.

Mine bestræbelser går fra det varme blå Tonga hav til det kolde arktiske hav hvor jeg har været i tæt kontakt med nogle majestæstiske dyr. Det er disse øjeblikke jeg lever for, elsker at fange igennem mit objektiv og dele med alle jer. 

Jeg håber i kan lide mit arbejde.

Link til min hjemmeside www.cs-photograp

PortrætMadsJoakim.jpg

Mads Joakim Rimer Rasmussen

 

Mads Joakim Rimer Rasmussen (f. 1994) er en visuel historiefortæller, som arbejder med længerevarende projekter og bestilte opgaver. Hans projekter omhandler ofte personlige historier, med udgangspunkt i ungdom og identitet på tværs kulturforskelle.


Han er uddannet fotojournalist ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole, og har studeret ‘Multimedia Journalism’ ved Lebanese American University i Beirut, Libanon. Han har modtaget priser og anerkendelser i ind- og udland, senest i ‘Årets Reportage’ ved Årets Pressefoto og den internationale prisuddeling ‘College Photographer of the Year’. 


Tilgængelig for opgaver i ind- og udland med base i København.

Se hans arbejde og kontaktoplysninger på www.madsjoakim.com

Kennet Tom2_lille.jpg

Kennet Havgaard

 

Kennet Islandi Havgaard benyttede Corona-nedlukningen til at lave en fotobog 

Da Coronaen i foråret helt bogstaveligt lukkede landet og samtidig fjernede en masse opgaver fra fotograf Kennet Islandi Havgaards kalender, valgte han at se, hvordan han kunne få noget kreativt ud af det. Nu ligger resultatet klar i form af fotobogen ”Fjæs”, som netop er landet fra tryk. ”Jeg havde længe tænkt på, at jeg ville lave en opfølger til min bog ”Surface” fra 2007, og pludselig stod jeg med en masse tid på hånden, som jeg ligeså godt kunne prøve at få det bedste ud af. Det er så blevet til ”Fjæs”, som er et udvalg af nogle af de mange portrætter, jeg har taget i løbet af de seneste knap 15 år. Bogen blev simpelthen mit Corona-projekt,” fortæller Kennet Islandi Havgaard.

Fotografen har i sin karriere specialiseret sig i at fotografere mennesker og haft en lang række skuespillere, musikere, kunstnere, politikere, sportsfolk og andre kendte foran sit kamera. 

”Målet har altid været, at billederne skal være langt mere end blot perfekt belyste registreringer af smilende personer – de skal være fortællinger. Tilgangen er, at billedet skal ville modtageren noget. Man skal ganske enkelt kunne mærke, at den fotograferede er til stede, og hvis det bliver lidt skørt og har et strejf af humor, gør det absolut ikke noget,” fortæller fotografen om sin metode.

Det er arbejdet med at vælge til og fra blandt de tusindvis af billeder, Kennet Islandi Havgaard har taget, som nu kan ses i samlet bogform. 

 

”Fjæs”, der er på 200 sider og har forord af Kristian Ditlev Jensen, kan købes ved www.ihavebeenframed.dk

Kasper.jpg

Kasper Binzer

 

'Født i Frederikshavn, 1989, bor i dag på Nørrebo, København.

Fra jeg var helt lille har jeg altid tegnet min omverden. Jeg tog et større sidespor med cand. mag. i film- og medievidenskab og billedkunst fra KU, som dog har givet stor inspiration til mit arbejde. Diplom i klassisk tegning fra The Drawing Academy 2013 under Artem Alexeev, hvilket gav det endelige skub til, at tegning skulle blive min levevej. 

Har illustreret til 2 børnebøger, tegnet vinetiketter for Vin & Natur (Malmö) og Vin de Table (København), udformet visuelle identiteter (logoer og kommunikationsmateriale), illustreret forsiden til en roman, forsiden til et kunstprojekt samt sange. 

Min streg er poetisk og humoristisk. Blyanten er nok mit favoritmedium. I de senere år har jeg med stor nysgerrighed arbejdet med grafikken, hovedsageligt linoleumstryk og raderinger. Min drøm er at tegne til børnebøger, da man har rig mulighed for at lade fantasien blomstre her, og fordi børnebøger er de vigtigste bøger der findes! 

Jeg arbejder meget med minder, dufte og følelser, for herigennem at berige den gode fortælling med dybere lag i historien. 

Ved siden er min skitsebog min evige fælles kammerat, som hjælper mig med at registrere, sanse og dokumentere min omverden. Ganske enkelt fordi verden er for smuk til ikke at tegne den.

IMG_1320.JPG

Johan Adam Linneballe

 

Født i København 1947. Har arbejdet som billedkunstner siden han som 14-15 årig holdt op med at tegne ’børnetegninger’ og sideløbende med sin karriere som designer og logo-mager med egen virksomhed i mere end 40 år. Gennem de sidste 10-20 år er hans billedkunstneriske virke blevet mere og mere intenst og fylder nu det meste af hans tid. Gennem årene har han holdt en stribe udstillinger bl.a. i en lang række firmaers kunstforeninger og på gallerierne Buchelhax i Silkeborg, Galleri Sonne og flere gange hos Knus Grothe og Galleri C7. Er i øjeblikket kun tilgængelig hos Baggårdsprint, men planlægger flere udstillinger i de kommende år.
 

”Transformationer”
Serien TRANSFORMATIONER består af mere end 100 værker, og nye kommer fortsat til. Transformationer er ’gennemgribende forandringer af nogen eller noget’ (omformning, forandring, ændring). Transformationer er det mest karakteristiske for vor tid, som på så mange områder er udsat for et voldsomt paradigmeskift. Værdier, historier, betydninger, udtryk, meninger - alt er under større eller mindre forandring.
Mine billeder handler om disse forandringer – fra én situation/betydning til en hel anden. Nogle sker pludseligt - de fleste er stadig i proces. Det, der var før, eksisterer ikke mere i sin oprindelige betydning, men kan optræde som spor eller skygger i helt nye billeder - billeder som alle finder udtryk i en ren abstrakt verden. En verden af farver, former og følelser - hvor nye betydninger endnu kun anes.
Alle mine titler er på engelsk - den nye verden af i dag og dens begreber er engelsksproget.

”Fleurs du Mal”:
Fleurs du mal kan oversættes som Ondskabens blomster og er en serie billeder inspireret af den franske forfatter Baudelaires berømte digtsamling af samme navn. Blomster er ikke bare ’smuk natur’ - blomster kan være mange ting: kødædende, kunstige, visne eller metaforer for noget helt andet.

I denne serie arbejder jeg med forskellige skalaforhold og i forskellige former for virkelighed, og opbygger dermed nye billeder, som danner udgangspunkt for helt nye oplevelser.

 

Kaj_portræt.jpg

Kaj Lergaard

 

Født 1958 på Frederiksberg.

Uddannelse: Realeksamen 1975, EFG basisår 1976, fagfotograf fra Per Nagel 1980.

Selvstændig fotograf fra 1980. Har de sidste 20 år hovedsagelig arbejdet med firmaer indenfor byggeri og indretning. Har fotograferet til en del bøger af Jens Anker Jørgensen, herunder bogen ”Et hus i et landskab” om Esrum Kloster samt udstillingen herom på klosteret. Illustreret kunstkalender i 1994. 

Arbejder i dag indenfor områderne foto, droneflyvning, videoproduktion og artprint.

 

www.lergaard.com

bottom of page